Ingen nyheder i denne liste

06.09.2017 | Research

Nyt lys på skolens seksualundervisning

Seksualundervisning er et af de vigtigste dannelsesfag i skolen, men vi ved i realiteten meget lidt om, hvordan lærerne griber opgaven an. Ny undersøgelse fra ph.d.-stipendiat Line Anne Roien blandt 11.000 lærere og pædagoger kortlægger for første gang de udfordringer, som skolerne står overfor i undervisningen.

02.11.2016 | Visit

Gæsteforsker: Deana Leahy

Visiting Scholar from Monash University, Melbourne, Australia in week 45: Deana Leahy. Deana is a Senior Lecturer in the Faculty of Education at Monash University, Australia. Her research interests are framed by a concern about the political and moral work that is 'done' under the guise of improving the health of children and young people in…

01.09.2016 | Conference

European Conference for Educational Research (ECER 2016)

The researchers from the Pilot Centre presented the latest research in Dublin, at the European Conference for Educational Research (ECER 2016) through 2 papers – two presented at paper sessions and one in a symposium session.

19.02.2016 | Lecture/talk

Trivsel kan blive et tyranni

Voksende krav til skolen om bedre trivsel for eleverne kan ende som et velment tyranni, hvor den enkelte presses til at være positiv. Vi skal huske at rette blikket mod de institutionelle rammer og den daglige praksis, fortæller nyudnævnt professor ved DPU, Aarhus Universitet, Venka Simovska.

21.10.2015 | Research policy

Katrine Dahl Madsen gæsteforsker ved Cambridge Universitet

I februar 2016 vil postdoc ved pilotcentret, Katrine Dahl Madsen, være gæsteforsker ved Faculty of Education, University of Cambridge.

22.09.2015 | Conference

European Conference on Educational Research (ECER 2015)

The Pilot Centre represented with several presentations and two international symposiums at the European Conference on Educational Research (ECER 2015) which took place in Budapest 8-12 September. See the presentations here

01.09.2015 | People

To Ph.d. studerende ved pilotcentret

Irene Laura Torres Reyes og Line Anne Roien er nye ph.d. studerende knyttet til centret for Sundhedsfremmende og bæredygtig skoleudvikling

01.09.2015 | Conference

Årets skolekonference på DPU

Center for Sundhedsfremmende og bæredygtig skoleudvikling deltog på DPUs store årlige skolekonference

10.11.2014 | Publication

Sundhedspædagogik og sundhedsfremme i dagtilbud og skole

Ny forskningsbaseret grundbog om sundheds-pædagogiske teorier, begreber og metoder målrettet det sundhedsfremmende arbejde med børn og unge i dagtilbud og skoler.

15.09.2014 | Conference

The Pilot Centre at ECER 2014 in Portugal

The pilot Centre researchers presented the current findings from the research at the European Conference on Educational Research (ECER), which took place in Porto, Portugal, 2-5 September 2014. Click on the links to see the presentations.

Viser resultater 1 til 10 ud af 22

1 2 3 Næste